Fahrenheitit celsiuksina noin:
225°F 110°C
250°F 120°C
275°F 140°C
300°F 150°C
325°F 160°C
350°F 180°C
375°F 190°C
400°F 200°C
425°F 220°C
450°F 230°C
475°F 240°C
Uunin lämpötiloja:
(Uuneilla on mieltymyksensä, joten nämä ovat suuntaa antavia lukuja.)
Ylätasossa
Pikkuleivät 200 ºC
Keskitasossa
Kääretorttu 225 ºC
Pizza 225 ºC
Pikkupullat 225 ºC
Sämpylät 225 ºC
Piirakat 175-200 ºC
Tuulihatut 175 ºC
Alatasossa
Ruisreikäleivät 225-250 ºC
Vaaleat leivät 200-225 ºC
Tummat leivät 175-200 ºC
Pullapitkot 200 ºC
Kakut ja kakkupohjat 175-200 ºC
Lihan sisälämpotiloja:
Kalkkuna 70 ºC
Lammas 80-85 ºC
Nauta sisältä punaisena 60 ºC
Nauta puolikypsä 65-70 ºC
Nauta läpikypsä 77 ºC
Porsaanpaisti ja kinkku 80-85 ºC
225°F 110°C
250°F 120°C
275°F 140°C
300°F 150°C
325°F 160°C
350°F 180°C
375°F 190°C
400°F 200°C
425°F 220°C
450°F 230°C
475°F 240°C
Uunin lämpötiloja:
(Uuneilla on mieltymyksensä, joten nämä ovat suuntaa antavia lukuja.)
Ylätasossa
Pikkuleivät 200 ºC
Keskitasossa
Kääretorttu 225 ºC
Pizza 225 ºC
Pikkupullat 225 ºC
Sämpylät 225 ºC
Piirakat 175-200 ºC
Tuulihatut 175 ºC
Alatasossa
Ruisreikäleivät 225-250 ºC
Vaaleat leivät 200-225 ºC
Tummat leivät 175-200 ºC
Pullapitkot 200 ºC
Kakut ja kakkupohjat 175-200 ºC
Lihan sisälämpotiloja:
Kalkkuna 70 ºC
Lammas 80-85 ºC
Nauta sisältä punaisena 60 ºC
Nauta puolikypsä 65-70 ºC
Nauta läpikypsä 77 ºC
Porsaanpaisti ja kinkku 80-85 ºC
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti